Oppskriftssøk
För välsmakande inspiration med Hälsans Köks produkter

Klassisk Schnitzel med persillepotetmos

4 Personer
Ingredienser
4 st Hälsans Kök Vegeschnitzel
2 dl grønne erter

Persillepotetmos
8 middelstore poteter
3 msk rapsolje
2-3 dl melk
2 dl hakket bladpersille
salt & pepper

Balsamicosky
1 dl mørk balsamico
2 msk grønnsaksfond
2 msk honning
1 msk soya
1 ½ dl vann
Maizena
salt og pepper

Fremgangsmåte
Skrell og kok potetene myke, ca 20 minutter. Hakk persille og varm melken. Hell av vannet og mos potetene, tilsett olje, melk og persille og visp til en fluffig potetmos. Smak til med salt og pepper. Hell ingrediensene til balsamicosky i en kjele og kok opp. Gjør røren tykkere ved å tilsette maizena. Smak til med salt og pepper. Stek schnitzelen gyllenbrun på middelsvarme ca 10 minutter, vend om innimellom, tilsett salt & pepper. Server schnitzelen med potetmos, balsamicosky, gjerne erter og sitron.

Smakelig måltid!