Oppskriftssøk
För välsmakande inspiration med Hälsans Köks produkter

Bollar på spyd med spagetti og fersk tomatsaus

4 Personer
Ingredienser
2 pakker Hälsans Kök Bollar (eller 16 st bollar)
300g spagetti
 3 msk olivenolje
1 løk, finhakket
1 fedd hvitløk, finhakket
750g modne tomater, i fjerdedeler
2 tsk tørkede italienske urter
150g fryste erter
16 små sjampinjonger
En liten nepe fersk basilikum
8 bambus spyd

Fremgangsmåte
Kok spagettien til den er al dente. Hell oljen i en panne og fres løk og hvitløk veldig forsiktig i 2 minutter. Legg i tomatbåtene, de italienske urtene og la de koke til de er ordentlig myke men samtidig litt faste. Rør i ertene, salt og pepper og la sausen putre noen minutter til ertene er varme. Tre bollene og sjampinjonger vekselvis på spydet (ca 2 av hver på hvert spyd), pensle med olje. Grill i 6-8 minutter på grillen til de er gyllenbrune. Hell av pastaen og legg opp på varme pastatallerkener og hell over tomatsausen. Garner med basilikumblader og legg deretter spydene øverst.

Smakelig måltid!