Oppskriftssøk
För välsmakande inspiration med Hälsans Köks produkter

Papardelle med grillede grønnsaker og Bollar

4 Personer
Ingredienser
1 pakke Hälsans Kök Bollar
Zucchini- skjært i lange remser
1 (rød) løk, strimlet
Rød paprika, skjært i biter
Gul paprika skjært i biter
3 msk olivenolje
400 g Papardelle pasta
Till servering
Fersk riven parmesan og lett stekte pinjekjerner

Fremgangsmåte
Kok Papardelle pastaen som anvist på forpakningen. Vask zucchini og skjær den i lange strimler. Skjær paprika og løk i biter og grill alle grønnsaker i en het grill eller stek i stekepanne i ca 10 minutter til de har blitt myke og krydre med salt og pepper. Stek bollene i olje i 6 minutter el. til de har blitt gyllenbrune. Legg den ferdig skylte ”al dente” pastaen på tallerkene og rør i de grilla grønnsakene og bollene, server med fersk riven parmesan og lett stekte pinjekjerner.

Smakelig måltid!