Oppskriftssøk
För välsmakande inspiration med Hälsans Köks produkter

Sennepspanerte soyafileter og saltbakte poteter med sennep- og honningsaus

4 Personer
Sennepspanerte Soyafileter:
4 Soyafileter, frosne
1 stort egg
1/2 ss. grov sennep
2 dl griljermel (eller raspet brød)
1/4 ts. salt

Saltbakte poteter:
900 g små, kokefaste poteter
2-3 ss. olivenolje
2 ss. havsalt

Sennep- og honningsaus:
2 dl rømme
2 ts grov, sterk sennep
2 ts honning

Forvarm ovnen til 225 grader (varmluft: 200 grader). Vask potetene og bland dem godt sammen med salt og olivenolje. Fordel potetene i en ildfast form eller langpanne, og stek dem i ovnen i ca. 30 minutter eller til potetene er myke inni, og fine og sprø utenpå.
Visp sammen egg og sennep i en bolle. Hell griljermel utover en tallerken. Vend de frosne filetene i eggeblandingen og så i griljermelet. Stek filetene noen minutter på hver side, til de er gyllenbrune, og salt dem lett når det går mot slutten av steketiden.
Rør sammen ingrediensene til sausen, og sett til avkjøling før servering.

Smakelig måltid!