Oppskriftssøk
För välsmakande inspiration med Hälsans Köks produkter

Grillet pølse med ferske poteter

4 Personer

Ingredienser
1 pakke Hälsans Kök Soyapølse
600 g ferske poteter eller delikatesse poteter
2 msk sitronsaft
4 msk olivenolje
1 msk dijonsennep
1 tsk sukker
1 neve ferske urter, f.eks. dill, oregano, gressløk
2 st rødløker
1 neve bladpersille
2 msk sitronsaft
2 msk olivenolje
4 st pølser
2 st tomater, delt i to
salt og svartpepper
Fremgangsmåte
Kok ferske poteter i saltet vann. Bland sammen sitronsaft, olje, sennep og sukker til en dressing . Smak til med salt og svartpepper. Del de varme potetene i to eller fire. Hell over dressingen. La det kjølne. Skjær rødløken i ringer. Del bladpersillen i mindre biter. Bland med sitronsaft, olje, salt og pepper. Grill pølsene og tomatene. Legg opp på tallerken.
Smakelig måltid!