Kutt vårløken i 1,5 cm lange biter. Tre de grillede bitene og vårløk vekselsvis på grillspydene.
INGREDIENSER
0,5 pakke Hälsans Kök Filet Pieces
1 vårløk
1 ss yakitori wok saus
1 ss sesamfrø
Litt gressløk til pynt
4 grillspyd
Amors pil med Filet Pieces
Prøv de deilige spydene med den veganske "kyllingen". Retten er den perfekte snacksen til tapasbordet eller matpakken. Enkelt og deilig og elsket av hele familien.
Fremgangsmåte
1. Legg filetstykker og vårløk på spydene
2. Pensle med yakitori saus og stek
Pensle de med yakitori saus. Stek spydene i en panne med olje. Sypdene stekes på begge sider i et par minutter.
3. Pynt og server!
Dryss over sesamfrø og finhakket gressløk.
ERNÆRINGSINFORMASJON
ERNÆRINGSINFORMASJON
Per Serving
karbohydrater
3.2 Grams
Energi
192.3 kilokalorier
fett
6.6 Grams
Protein
27 Grams