Skrell og skjær mango og agurk (uskrelt) i skiver eller strimler. Skjær løken i ringer, drypp over limesaft av en halv lime og la dem marinere. Rens bønnespirene ved å fjerne de tynne trådene fra stilkene.
INGREDIENSER
1 pakke Hälsans Kök Filet Pieces
1 liten mango
Agurk
1 liten rødløk
1 lime
50 g bønnespirer
½ rød paprika uten frø
2 ss cashewnøtter
150 g risnudler
1 ts revet fersk ingefær
4 ss salt soyasaus
1 ts ingefærsirup
liten haug med fersk koriander
Asiatisk salat med Hälsans Kök Filet Pieces
Ser du etter en lett, rask og vegansk middag? Prøv våre Filet Pieces i en salat med nudler, mango og spirede bønner!
Fremgangsmåte
1. Kutt mango og løk
2. Forbered nudlene
Tilbered nudlene etter instruksjonene på pakken og skyll dem under kaldt vann.
3. Lag dressingen
Lag en dressing med soyasaus, limejuice, revet ingefær, hakket rød pepper og ingefærsirup.
4. Stek Hälsans Kök Filetstykker
Stek Hälsans Kök Filet Pieces i henhold til instruksjonene på pakken. Bland mangoen med agurk, mango og rødløk. Smak til med litt dressing og fordel på tallerkenene.
5. Sett sammen retten og server!
Legg de bakte marinerte bitene på toppen og pynt med koriander og cashewnøtter. Server med resten av dressingen.
ERNÆRINGSINFORMASJON
ERNÆRINGSINFORMASJON
Per Serving
karbohydrater
50.9 Grams
Energi
514.4 kilokalorier
fett
14.4 Grams
Protein
45 Grams