Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Baked Squash with Filet Pieces

Bakt squash med filetbiter i "kylling"stil

Serving 2 porsjoner
Varighet 44 MIN
Vanskelighetsgrad Lett

INGREDIENSER

160 gram Hälsans Kök Filet Pieces
400 g squash uten skinn
200g kokte linser
125 g soyayoghurt
1 fedd hvitløk
2 ss olivenolje
Rosmarin
Salt
Svart pepper
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Bakt squash med filetbiter i "kylling"stil

Leter du etter en rask og enkel oppskrift som fortsatt vil blåse smaksløkene dine? Denne bakte squashen med 5 ingredienser med veganske filetstykker er laget for deg.

Fremgangsmåte

1. Forvarm ovnen

Forvarm ovnen til 180ºC.

2. Stek squashen

Skjær gresskaret i vanlige biter. Legg dem på et stekebrett, tilsett en spiseskje olivenolje, salt og pepper etter smak og bland. Stek i 15 minutter mens du rører halvveis gjennom tilberedningen.

3. Stek filetbitene

Tilsett rosmarin- og Hälsans Kök-filetbitene og stek i ytterligere 10 minutter, snu dem halvveis i stekingen.

4. Tilbered yoghurtsausen

I mellomtiden blander du soyayoghurten med revet hvitløk, den resterende spiseskjeen olje, en klype salt og pepper.

5. Plate opp og nyt

Server linsene og bakt squash med de grillede bitene på toppen. Smak til med yoghurtsaus.

ERNÆRINGSINFORMASJON

ERNÆRINGSINFORMASJON

Per Serving

karbohydrater
51.6 Grams
Energi
496.9 kilokalorier
fett
19.6 Grams
Protein
31.3 Grams