Forvarm ovnen til 200 ℃. Halver gresskaret, fjern frøene og skjær det i like store, ikke for tykke skiver. Stek gresskarskivene med litt olje, salt og pepper på en bakeplate i ca 20 minutter til de er myke.
INGREDIENSER
Burger Bulgur salat
Nyt smakene av denne veganske Autumn Burger Bulgur Salat med spinat og stekt gresskar. Denne deilige måltidssalaten kombinerer den velsmakende Hälsans Kök plantebaserte burger med den søte og karamelliserte smaken av stekt gresskar. Toppet med en kremaktig og syrlig yoghurtsaus, er hver bit et utbrudd av smak som gir deg lyst på mer.
Fremgangsmåte
Kok bulguren i kokende vann i ca 10 minutter til den er myk. Tøm og la avkjøles. Skjær eller riv rødkålen i tynne skiver i mellomtiden. Bland yoghurten med sitronsaft og smak til med salt og pepper.
Kok eller grill veggieburgerne etter instruksjonene på pakken. Tilsett soppen og stek i noen minutter, og smak til med salt og pepper.
Fordel bulgur, spinat, rødkål og sopp på tallerkener og drypp over sitronsaft. Anrett de ristede gresskarbåtene og veggieburgerne på toppen og server med