Kok risen, la den renne av og la den avkjøles litt.
INGREDIENSER
Meksikansk burrito bowl med Filet Pieces
Prøv denne veganske burritoretten inspirert av meksikansk mat med Hälsans Kök Filet Pieces. Så yummy!
Fremgangsmåte
Løsne salatbladene og legg dem i kaldt vann. Halver avokadoen, fjern gropen og skallet, skjær i tynne skiver og dryss over limesaft. Skjær tomatene i terninger og renn av bønner og mais. Skrell og skjær løken i veldig tynne ringer.
Skjær paprikaen i tynne strimler og stek dem kort på pannen med litt olje, smak til med salt og pepper
Stek Hälsans Kök Filetbiter i litt olje etter anvisning på pakken.
Fordel salatbladene i bollene og fordel risen på toppen. Fordel så grønnsakene rundt og legg de bakte «bitene» oppå og strø grønnsakene over litt røkt paprika og pynt med fersk koriander, jalapenopepper og lime.
TIPS: Skiver av fersk jalapenopepper kan enkelt konserveres raskt med litt eddik, litt salt og en teskje sukker. La dem stå i en time. Deilig med tortillachips og (vegansk) rømme.