Skjær opp eller riv gulroten i små strimler. Skjær opp reddikene og jordbærene i skiver. Skjør mangoen og avokadoen i terninger. Ha noen få dråper med sitron på avokadoen så den ikke blir brun
INGREDIENSER
1 pakke Hälsans Kök Crispy Mini Filet
2,5 dl kokt basmatiris
1/2 liten avokado
1 liten gulrot
2 ss edamame
2 små reddiker
4 blader grønnkålsspirer
1/2 liten mango
2 jordbær
0,5 dl misopasta
2 ts riseddik
1 ts dijonsennep
1 ss sitronsaft
2 ss vann
1 ss agavesirup
Crispy Mini Filet Rice Bowl
Salt, søt og sprø? Vår veganske rice bowl har alt, og er laget med Garden Gourmet Sensational Crispy Mini Filet. Perfekt for en balansert og mettende middag. Opplev smakene selv!
Fremgangsmåte
1. Tilbered grønnsakene
2. Tilbered Crispy Mini Filet
Tilbered Hälsans Kök Crispy Mini Filet i henhold til instruksjonene på pakken.
3. Sett sammen en rice bowl
Ha risen midt i skålen og resten av ingrediensene rundt. Legg de skårne minifiletene over.
4. Lag sausen
Til sausen trenger du: ¼ kopp gul misopasta, 2 ss vann, 2 ts riseddik, 1 ts dijonsennep, 1 ss sitronsaft, 1 ss agavesirup. Bland alle ingrediensene godt i en liten skål.
5. Hell over sausen og nyt!
Krydre salaten med sausen etter egen smak og nyt en deilig rice bowl!
ERNÆRINGSINFORMASJON
ERNÆRINGSINFORMASJON
Per Serving
karbohydrater
131.6 Grams
Energi
856.8 kilokalorier
fett
22.7 Grams
Protein
30.7 Grams