Skjær opp gulroten, kålen, eplet og løken.
INGREDIENSER
Crispy Mini Filet Sandwich
Vårt veganske Hälsans Kök Crispy Mini Filet-smørbrød vil tilfredsstille selv de vanskeligste kritikerne med sin sprø og knasende tekstur. Kålens skarpe smak passer perfekt til den smakfulle kyllingen og krydrede majonesen. Prøv den!
Fremgangsmåte
Bland den veganske majonesen med sennepen og ha i kålsalaten. Bland godt for å integrere alle ingrediensene. Tips: Du kan bruke et grønt eple med skall for å gi farge til salaten.
Tilbered Hälsans Kök Crispy Mini Filet i en panne med 2 ss olivenolje, iht. til instruksjonene på pakken.
Tilbered den krydrede majonesen ved å blande ingrediensene (4 ss vegansk majones, 1 ts sriracha, ½ ts chilipulver). Tilsett chilien litt etter litt til det blir akkurat passe sterkt.
Skjær brødet i to og smør basen med den krydrede majonesen ut over. Tilsett to Crispy Mini Filet og topp det hele med kålsalaten.