Forvarm ovnen til 180º. Fukt tortillaene lett med vann og ha dem i mikrobølgeovnen i 30 sekunder.
INGREDIENSER
Crispy Mini Filet Tacos med limesaus
Med den skarpe smaken fra limesausen sammen med Hälsans Kök Crispy Mini Filet og sprø kålsalat blir hver bit av våre herlige veganske tacoer er en egen smaksreise.
Fremgangsmåte
Pensle dem med olivenolje og legg dem på ovnsristen med to stenger imellom, slik du henger klær, for å lage en tacoform. Stek i 10-15 minutter, til de blir lett gylne.
Tilbered Hälsans Kök Crispy Mini Fileti Filet i en panne med 2 ss olivenolje, iht. til instruksjonene på pakken.
Til sausen trenger du: 1 kopp basilikum, 1 kopp persille, 1 sjalottløk, 1 limejuice, ½ kopp peanøtter (eller cashewnøtter), ½ kopp mandelmelk, ¼ ts salt og pepper. Ha alle ingrediensene til sausen i en blender og bland til det blir jevnt.
Sett sammen tacoen med kål, salat, crispy mini filet, en halv limebåt, jalapeno og rødbetspirer. Ha på sausen ved servering etter smak.