Forvarm ovnen til 180 ° C (160 ° C for vifteovner). Stek grønnsakene til couscousen i henhold til pakningsinstruksjonene.
INGREDIENSER
ca 200g Hälsans Kök Falafel (pk 300g)
2 pitabrød
60 g revet gulrot
80 g blandede salatblader
300 g ferdig tilberedte stekegrønnsaker
80 g couscous
8 ss fersk mynte
4 ss rømme
2 ss sweet chilisaus
2 ts olje
juice fra en sitron
FALAFEL I PITA MED COUSCOUS SALAT OG SWEET CHILI
Prøv denne deilige oppskriften på falafel i pitabrød med en forfriskende sidesalat laget av couscous. En smakfull vegetarrett inspirert av mat fra Midtøsten!
Fremgangsmåte
1. Forvarm ovnen
2. bak falaflene
Legg falafel på en stekeplate og varm opp i 8-10 minutter, og legg pitabrød i ovnen de siste 3-4 minuttene.
3. Kok couscousen
Damp couscousen i 120 ml kokende vann i en tildekket bolle i 5 minutter, tilsett deretter olivenolje og rør inn sitronsaften. Tilsett de ovnsbakte grønnsakene.
4. fyll brødet
Fordel alle ingrediensene i brødet ditt! Tilsett salat og gulrøtter i bunnen, samt rømme og sweet chilisaus. Halv falafellene og legg på toppen.
5. Server retten
Server med sidesalatene, pynt med mynte og nyt!
ERNÆRINGSINFORMASJON
ERNÆRINGSINFORMASJON
Per Serving
karbohydrater
99.5 Grams
Energi
695.8 kilokalorier
fett
21.5 Grams
Protein
24 Grams