Ha kokosmelk og vann i en kjele, kok opp og tilsett risen. Rør og kok i 15 minutter. Blancher sugar snaps og bimi (kutt i to på langs) i ca 2 minutter. Skjær bok choyen i biter og vårløken i 1 cm biter.
INGREDIENSER
VEGANSK "KYLLING-NUGGETS" MED RIS
Server veganske nuggets med en asiatisk twist. Disse glaserte Hälsans Kök plantebaserte nuggetsene er perfekte med kokosris og asiatiske grønnsaker!
Fremgangsmåte
Fjern de tynne røttene fra bønnespirene. Skrell og hakk hvitløken og skrell og riv ingefæren. Skjær den røde paprikaen i tynne ringer.
Stek sugar snaps, bimi og bok choy i litt olje og fres hvitløk, ingefær og rød pepper med. Tilsett litt soyasaus mens du steker og smak til med salt og pepper. Vend til slutt bønnespirene gjennom grønnsakene og hold det hele varmt. I mellomtiden blander du chilisausen med soyasausen.
Stek nuggets etter instruksjonene på pakken og sleng dem gjennom sausblandingen mens de er varme. Server retten ved å legge ris i en bolle, tilsette grønnsaker og nuggets og strø litt sesamfrø på toppen.