Skrell og halver løken og skjær halvdelene i tynne skiver eller halvringer. Dryss dem sjenerøst med limesaft og la dem marinere en stund. Stek falafelen etter anvisning på pakken.
INGREDIENSER
190 gram Hälsans Kök Falafel
1 rødløk
2 snacks agurker
1 pose lammesalat
1 lime
200 g grønn hummus (ferdig eller hjemmelaget)
1 ss Zaatar
Grønn falafelsalat
Sprø falafel, friske grønnsaker og kremet grønn hummus. Denne oppskriften er en deilig plantebasert nytelse.
Fremgangsmåte
1. Stek falafelen
2. Server og nyt!
Skjær agurken i skiver og skjær agurken i skiver. Hell et tykt lag hummus over en tallerken. Fordel litt lammesalat på toppen og deretter falafelkulene. Pynt med agurkskiver, rødløk, mynte og dryss over za-atar.
KULINARISKE TIPS
Deilig med
Dryss grovhakket mynte på toppen og server med flatbrød eller pitabrød
ERNÆRINGSINFORMASJON
ERNÆRINGSINFORMASJON
Per Serving
karbohydrater
19.3 Grams
Energi
196.3 kilokalorier
fett
9.6 Grams
Protein
6.4 Grams