Kok ramennudlene etter anvisningen på pakken. Skjær shiitake, reddik og gulrøtter i skiver og halver bimien på langs. Kok gulrøttene i 4 minutter til de er sprø og blancher bimi og shiitake i 2 minutter.
INGREDIENSER
1 pakke Hälsans Kök Filet Pieces
250 g ramennudler
100 g shiitake-sopp
1 håndfull fersk spinat
100 g kokte edamamebønner
4 reddiker
4 gulrøtter
100 g bimi
1 L misofond fra en misofondterning eller kraftpasta
svarte sesamfrø og shisho lilla karse til pynt
Japansk vegansk miso ramen-suppe
La oss reise til Japan for å spise middag! Lag denne veganske japanske misosuppen for en glad sjel og en fornøyd mage.
Fremgangsmåte
1. Kok ramennudlene og kutt grønnsakene
2. Kok opp kraften og stek filetbitene
Kok opp kraften. Stek Filetstykkene forsiktig etter anvisning på pakken.
3. Samle ingrediensene i suppeskåler
Del ramennudlene, noen ferske spinatblader, gulrøtter, bimi, soyabønner, shii-take og filetstykker i store suppeboller.
4. Hell den varme buljongen i bollene
Hell den varme buljongen over og pynt med reddiker, sesamfrø og shisho-karse.
5. TIPS for ekstra smak:
Deilig med: spicy chili 'crisp' olje 150 ml olivenolje 1 stor fersk chilipepper 1 sjalottløk 1 fedd hvitløk 1 ss tørkede chiliflak 1 ts revet fersk ingefær. Finhakk sjalottløk, hvitløk og frisk pepper (frøkjøtt) og stek dem forsiktig uten å brune i litt olje. 2. Tilsett resten av oljen og ingefæren og la det avkjøles.
ERNÆRINGSINFORMASJON
ERNÆRINGSINFORMASJON
Per Serving
karbohydrater
109.6 Grams
Energi
742.8 kilokalorier
fett
15.6 Grams
Protein
44.4 Grams