Start med å lage karrisausen ved å hakke hvitløken og skjære løk og pepper i biter.
INGREDIENSER
Karri med Schnitzel 'Katsu'
Denne smakfulle karrien, servert med en sprø Hälsans Kök vegansk schnitzel, er en deilig vegansk versjon av en tradisjonell japansk katsu-karri.
Fremgangsmåte
Fres hvitløk med løk og pepper i oljen til løken er gjennomsiktig. stek sammen med tomatpuréen i et minutt og dryss over garam masala, karri og mel. La dette koke i noen minutter og tilsett så buljongen.
Gi det hele et oppkok og la det småkoke i noen minutter. Tilsett kokosmelken, la det surre og smak evt. til med salt.
Kok i mellomtiden risen etter anvisning på pakken. Til salaten skjærer du agurk og gulrot i strimler med en grønnsaksskreller eller i skiver med en kniv. Bland dem og smak til med limesaft, ingefærsirup og salt og pepper.
Stek schnitzlene sprø og gyllenbrune etter anvisning på pakken.
Skjær schnitzlene i strimler og server med karrisaus og ris og pynt med koriander.