Pill og hakk sjalottløken og kutt blomkål i buketter. Stek sjalottløken i litt olje i en stor, lav gryte. Stek blomkålsbuktettene og tilsett madras karri.
INGREDIENSER
1 pakke Hälsans Kök Filet Pieces
1 liten blomkål
1 sjalottløk
200 g fersk spinat
1 ss tomatpuré
3 sjenerøse spiseskjeer karrypulver
1 krukke hakkede tomater (400 ml)
1 boks kokosmelk (400 ml)
salt og pepper
quinoa (eller ris) til servering
olivenolje til steking
koriander og rød pepper til pynt (valgfritt)
Karrigryte med kokos og Filet pieces
Bli inspirert av Asias rike retter og lag den deilige krydret '' Vegan Coconut Curry med Hälsans Kök Filet-stykker. ''
Fremgangsmåte
1. Stek sjalottløk og blomkål
2. Tilsett tomatpure, de hakkede tomatene og kokosmelken
La det steke i et par minutter og tilsett tomatpastaen. Tilsett deretter de hakkede tomatene og kokosmelken. Kok og la de simre på svak varme, frem til blomkålen er kokt.
3. Forbered quinoaen
Begynn å tilbred quinoaen (eller ris) ved å følge instruksjonen på pakken.
4. Stek filetstykkene
I mellomtiden stekes Filet Pieces i henhold til instrusksjonene på pakken, i en panne ved siden av. Krydre karrien med salt og pepper, og la spinaten krympe ned i karrien.
5. Sett sammen retten og server!
Legg de ferdigstekte Filet Pieces i karrien eller server de separat. Pynt med koriander og rød pepper (valgfritt) Legg quinoa eller ris på siden. Velbekomme!
ERNÆRINGSINFORMASJON
ERNÆRINGSINFORMASJON
Per Serving
karbohydrater
38.8 Grams
Energi
516.4 kilokalorier
fett
30.2 Grams
Protein
29 Grams