Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Vegetable balls Garden Gourmet

Kjegle med grønnsaksboller

Serving 4 porsjoner
Varighet 14 MIN
Vanskelighetsgrad Lett

INGREDIENSER

400 gram Hälsans Kök Plant-based Balls
100g fersk babyspinat, vasket
150 g revne gulrøtter
150 g rødkål
10g hagekarse
300 g hummus
4 flatbrød
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Kjegle med grønnsaksboller

Leter du etter en vegetarisk og superenkel gatematoppskrift? Med Hälsans Kök plantebaserte kuler og denne vegetariske kjeglen, glede alle smaksløkene rundt bordet uten å bruke timevis på å lage mat!

Fremgangsmåte

1. Helse Kjøkken Grønnsakskuler

Stek Hälsans Kök grønnsaksboller i en stekepanne med litt olje til de er gjennomvarme eller følg instruksjonene på baksiden av ovnen.

2. Form kjeglen

Lag en flatbrødkjegle ved å bruke en skarp kniv til å skjære inn fra den ene kanten til midten, brett flatbrødet til en kjegleform og fest med et spyd.

3. Pynt kjeglen

Fyll kjeglen med spinat, gulrøtter og kål, hell i hummusen og hell 6 eller 7 kuler på toppen. Pynt med litt hagekarse og server umiddelbart når den er varm! Nyt !

ERNÆRINGSINFORMASJON

ERNÆRINGSINFORMASJON

Per Serving

karbohydrater
52.2 Grams
Energi
478.3 kilokalorier
fett
16 Grams
Protein
30.1 Grams