Stek Hälsans Kök grønnsaksboller i en stekepanne med litt olje til de er gjennomvarme eller følg instruksjonene på baksiden av ovnen.
INGREDIENSER
400 gram Hälsans Kök Plant-based Balls
100g fersk babyspinat, vasket
150 g revne gulrøtter
150 g rødkål
10g hagekarse
300 g hummus
4 flatbrød
Kjegle med grønnsaksboller
Leter du etter en vegetarisk og superenkel gatematoppskrift? Med Hälsans Kök plantebaserte kuler og denne vegetariske kjeglen, glede alle smaksløkene rundt bordet uten å bruke timevis på å lage mat!
Fremgangsmåte
1. Helse Kjøkken Grønnsakskuler
2. Form kjeglen
Lag en flatbrødkjegle ved å bruke en skarp kniv til å skjære inn fra den ene kanten til midten, brett flatbrødet til en kjegleform og fest med et spyd.
3. Pynt kjeglen
Fyll kjeglen med spinat, gulrøtter og kål, hell i hummusen og hell 6 eller 7 kuler på toppen. Pynt med litt hagekarse og server umiddelbart når den er varm! Nyt !
ERNÆRINGSINFORMASJON
ERNÆRINGSINFORMASJON
Per Serving
karbohydrater
52.2 Grams
Energi
478.3 kilokalorier
fett
16 Grams
Protein
30.1 Grams