Halver tomatene og del soppen i skiver
INGREDIENSER
300 gram Hälsans Kök Ovo-vegetarian Grilled Fillets
100 gram sopp, hvit, rå
150 gram ris, hvit, glutinous, ubefestet, ukokt
200 gram spinat, rå
200 gram Grønne tomater tomater
350 gram SWANSON BROTH, sertifisert økologisk grønnsaksbuljong
50 gram Kremerstatning, flytende, med hydrogenert vegetabilsk olje og soyaprotein
Kremet Orzo med Ovo-vegetarfileter
Nyt de kremete og tilfredsstillende smakene av Creamy Orzo med grillede ovo-vegetariske fileter. Et fantastisk vegetarisk hverdagsmåltid å nyte med familie og venner.
Fremgangsmåte
1. Forbered grønnsakene
2. Kok grønnsakene og orzoen
Brun soppen i litt matolje og tilsett orzo og kraft. Kok opp og kok orzon i ca 8 min. Etter 7 min, rør inn spinaten og la den visne.
3. Grill fileten
Stek eller grill den ovo-vegetariske fileten i henhold til anvisningen på pakken til den er brun.
4. Prikken over i'en, server og nyt!
Hell tomatene gjennom silen og tilsett fløte og salt og pepper om nødvendig. Skjær kyllingfilet i skiver og server med orzo.
ERNÆRINGSINFORMASJON
ERNÆRINGSINFORMASJON
Per Serving
karbohydrater
83.5 Grams
Energi
605.3 kilokalorier
fett
14.9 Grams
Protein
29 Grams