Skrell reddiken og løken og skjær dem i biter som passer på en skje.
INGREDIENSER
1 pakke Hälsans Kök Filet Pieces
200 gram Radiser, rå
1 løk, rå
50 milliliter grønnsakskraft
1,5 liter vann
2 stilker stjerneanis
1 kanelstang
5 stilker koriander
50 milliliter soyasaus
1,5 ss sukker
250 gram glassnudler
100 gram bønnespirer
100 gram pak choi
2 grønne løk
chiliflak
70 ml riseddik
NUDLESUPPE MED FILET PIECES, BULLING OG LØK
Nudelsuppe er en populær rett til alle tider av året og døgnet. Den har en fantastisk smakskombinasjon av kanel og ingefær. Kanel er et viktig krydder i thailandsk og kinesisk mat og brukes hovedsakelig i supper og stekte retter. Kanel er også den perfekte kombinasjonen for stjerneanis og ingefær. Ikke glem at nudelsuppe må spises med spisepinner.
Fremgangsmåte
1. Pil reddik og løk
2. Kok ingrediensene til suppen i 10-20 min
Ha alle ingrediensene til suppen i en stor kjele. Kok opp og la det småkoke i 10-20 min.
3. Kok nudlene
Kok nudlene etter anvisning på pakken og hold dem varme.
4. Legg til Hälsans Kök Filet Pieces
Tilsett Hälsans Kök Filet Pieces i suppen i løpet av de siste 5 minuttene
5. Hell i boller
Legg nudler, spirer, pak choi/spinat i 10 små varme suppeboller.
6. Tilsett kinesisk reddik og løk.
Hell suppen over og tilsett kinesisk reddik og løk.
7. Tjene!
Server med hakket løk, riseddik og chilipulver
ERNÆRINGSINFORMASJON
ERNÆRINGSINFORMASJON
Per Serving
karbohydrater
119.7 Grams
Energi
632.2 kilokalorier
fett
5.5 Grams
Protein
32.8 Grams