Forvarm ovnen til 200 °C og kle et stekebrett med bakepapir.
INGREDIENSER
Poke bowl med schnitzel
Leter du etter en ny måte å spise dine ovo-vegetariske schnitzler? Så prøv endelig budet vårt på en fersk vegetarisk pokeskål. God appetitt!
Fremgangsmåte
Kok den brune risen etter anvisningen på pakken.
Skjær aubergine og squash i tykke skiver, gni med olivenolje og fordel på bakepapir.
Skjær tomaten i to, gni med olivenolje og legg den også på stekebrettet. Krydre grønnsakene med salt og pepper og sett dem i ovnen i 20 minutter.
Stek schnitzlene etter anvisning på pakken.
Fordel risen mellom to boller. Avslutt hver bolle med en halv tomat, noen skiver zucchini og aubergine, en halv avokado og litt lammesalat.
Bruk en grønnsaksskreller til å lage strimler av agurken og fordel mellom begge bollene.
Pynt avokadoen med litt sesamfrø og fordel granateplefrøene over begge bollene. Avslutt til slutt med skivet schnitzel.