Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
stokk bark

Poke bowl med schnitzel

Serving 2 porsjoner
Varighet 55 MIN
Vanskelighetsgrad Lett

INGREDIENSER

1 pakke Hälsans Kök Schnitzel
½ aubergine
½ zucchini
1 stor tomat
1 avokado
1 ss sesamfrø
1 agurk
200 g brun ris
4 ss granateplefrø
To håndfuller lammesalat
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Poke bowl med schnitzel

Leter du etter en ny måte å spise dine ovo-vegetariske schnitzler? Så prøv endelig budet vårt på en fersk vegetarisk pokeskål. God appetitt!

Fremgangsmåte

1. FORVARM OVNEN

Forvarm ovnen til 200 °C og kle et stekebrett med bakepapir.

2. KOK RISEN

Kok den brune risen etter anvisningen på pakken.

3. KJÆR AUGBLANTEN OG ZOURGETTE

Skjær aubergine og squash i tykke skiver, gni med olivenolje og fordel på bakepapir.

4. KJÆR TOMAT OG KRYD GRØNNSAKENE

Skjær tomaten i to, gni med olivenolje og legg den også på stekebrettet. Krydre grønnsakene med salt og pepper og sett dem i ovnen i 20 minutter.

5. FORBERED VEGETARISK SCHNITZLER

Stek schnitzlene etter anvisning på pakken.

6. OPPRIS OG GRØNNSAKEN

Fordel risen mellom to boller. Avslutt hver bolle med en halv tomat, noen skiver zucchini og aubergine, en halv avokado og litt lammesalat.

7. LAV AGURKSTRIMLER

Bruk en grønnsaksskreller til å lage strimler av agurken og fordel mellom begge bollene.

8. PLASSER DE SISTE INGREDIENSER OG SERVER!

Pynt avokadoen med litt sesamfrø og fordel granateplefrøene over begge bollene. Avslutt til slutt med skivet schnitzel.

ERNÆRINGSINFORMASJON

ERNÆRINGSINFORMASJON

Per Serving

karbohydrater
116.1 Grams
Energi
867.4 kilokalorier
fett
29.6 Grams
Protein
33.1 Grams