Forvarm ovnen til 200 ℃. Fjern stilkene fra svampene og skrap lamellene med en teskje. Legg dem på en bakeplate, drypp over olivenolje og stek dem i ovnen noen minutter eller stek dem i en stekepanne.
INGREDIENSER
Hälsans Kök Filet Pieces
8 små til mellomstore portobello-sopphatter eller 4 store)
200 g rå spinat
75 g tranebær (frosne)
1 sitron (kun skall)
1 fedd hvitløk
liten håndfull valnøtter
2 ss revet vegansk mozzarella
1 ss agavesirup
1 ss olivenolje til steking
noen kvister timian (til pynt)
Fylte Portobello-sopp med filetstykker
Disse veganske fylte portobellosoppene med Hälsans Kök Filet Pieces og spinat er den perfekte forretten til julemiddagen!
Fremgangsmåte
1. Forvarm ovnen og rengjør soppen
2. Stek hvitløk, spinat og filetbiter
La soppen avkjøles på hodet og fjern fuktigheten. Pil og hakk hvitløken fint. Fres hvitløken i litt olje og fres spinaten i den. Tøm spinaten og stek Hälsans Kök Filet Pieces i 10 minutter.
3. Kok tyttebærene
Kok tyttebærene med honning og litt vann til de er myke.
4. Fyll soppen med spinat, filetbiter og ost
Legg soppen på et bakepapir og fyll med spinat, Filetstykker og revet ost.
5. Stek soppen og server med garnityr!
Stek dem i ovnen i noen minutter til og pynt med grovhakket valnøtt, sitronskall, tyttebær og timian.
ERNÆRINGSINFORMASJON
ERNÆRINGSINFORMASJON
Per Serving
karbohydrater
16 Grams
Energi
277.3 kilokalorier
fett
13.5 Grams
Protein
24.8 Grams