Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Fylte Portobello-sopp

Fylte Portobello-sopp med filetstykker

Serving 4 porsjoner
Varighet 30 MIN
Vanskelighetsgrad Mellom

INGREDIENSER

Hälsans Kök Filet Pieces
8 små til mellomstore portobello-sopphatter eller 4 store)
200 g rå spinat
75 g tranebær (frosne)
1 sitron (kun skall)
1 fedd hvitløk
liten håndfull valnøtter
2 ss revet vegansk mozzarella
1 ss agavesirup
1 ss olivenolje til steking
noen kvister timian (til pynt)
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Fylte Portobello-sopp med filetstykker

Disse veganske fylte portobellosoppene med Hälsans Kök Filet Pieces og spinat er den perfekte forretten til julemiddagen!

Fremgangsmåte

1. Forvarm ovnen og rengjør soppen

Forvarm ovnen til 200 ℃. Fjern stilkene fra svampene og skrap lamellene med en teskje. Legg dem på en bakeplate, drypp over olivenolje og stek dem i ovnen noen minutter eller stek dem i en stekepanne.

2. Stek hvitløk, spinat og filetbiter

La soppen avkjøles på hodet og fjern fuktigheten. Pil og hakk hvitløken fint. Fres hvitløken i litt olje og fres spinaten i den. Tøm spinaten og stek Hälsans Kök Filet Pieces i 10 minutter.

3. Kok tyttebærene

Kok tyttebærene med honning og litt vann til de er myke.

4. Fyll soppen med spinat, filetbiter og ost

Legg soppen på et bakepapir og fyll med spinat, Filetstykker og revet ost.

5. Stek soppen og server med garnityr!

Stek dem i ovnen i noen minutter til og pynt med grovhakket valnøtt, sitronskall, tyttebær og timian.

ERNÆRINGSINFORMASJON

ERNÆRINGSINFORMASJON

Per Serving

karbohydrater
16 Grams
Energi
277.3 kilokalorier
fett
13.5 Grams
Protein
24.8 Grams