Forbered rosenkålen og del dem i to.
INGREDIENSER
1 pakke Hälsans Kök Plant-based Balls
600 rosenkål
100 g granateplefrø (frosne er også fine)
1/2 haug fersk persille
30 ml olivenolje
Rosenkål og granateplesalat med Plant-based balls
Hälsans kök Plant-based balls er enkle å tilberede og passer godt til fyldige sauser som absorberer den deilige smaken. Enten du lager tradisjonell pasta eller småretter, lar denne smakfulle, plantebaserte løsningen deg tilby kundene dine flere spennende alternativer.
Fremgangsmåte
1. Forbered rosenkålen
2. Surr rosenkålen til den er brun.
Stek rosenkålen i en stekepanne med olje på høy varme til de er brune.
3. Tilsett Hälsans kök Plant-based balls
Tilsett Hälsans kök Plant-based balls og stek til de er gyldenbrune og rosenkålen er al dente.
4. Tilsett granateplefrø, fersk persille og hasselnøttolje.
Rett før servering tilsetter du granateplefrø, fersk persille og hasselnøttolje.
5. Klar til servering
Smak til med salt og pepper.
ERNÆRINGSINFORMASJON
ERNÆRINGSINFORMASJON
Per Serving
karbohydrater
10.2 Grams
Energi
1014.8 kilokalorier
fett
106.8 Grams
Protein
8.2 Grams