Forbered Hälsans Kök falafels i henhold til instruksjonene på emballasjen. Kok quinoa i henhold til instruksjonene på pakken (eller kjøp tilberedt).
INGREDIENSER
1 pakke Hälsans Kök falafel
200 g quinoa
60 g babysinat
80 g cherrytomater
80 g revne gulrøtter
60 g kokte edamames
10 g gresskarfrø
30 g bringebær
5 ss ekstra jomfru olivenolje
3 ss eplecidereddik
Salt og pepper
Salatkrukke med Hälsans Kök Falafel
Salater er perfekte for sommer, det vet vi. Men hva med en vri ved å legge til falafel og presentere den i en vakker krukke? 100% vegansk! Prøv det!
Fremgangsmåte
1. Stek falafler og kok quinoa
2. Kutt tomatene
Skjær cherrytomatene i to.
3. Lag bringebærdressingen
Knus bringebærene med en gaffel og tilsett olivenolje og eddik. Krydre og bland.
4. Samle fatet i en krukke
Hell vinaigrette i bunnen av krukken. Deretter quinoa, edamame, gulrot, falafel og cherrytomater. Fullfør spinatblader og gresskarfrø.
ERNÆRINGSINFORMASJON
ERNÆRINGSINFORMASJON
Per Serving
karbohydrater
52 Grams
Energi
657.6 kilokalorier
fett
37.8 Grams
Protein
21.8 Grams