Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
courgette spaghetti salat

Courgettspaghettisalat med Hälsans Kök Filet Pieces

Serving 4 porsjoner
Varighet 26 MIN
Vanskelighetsgrad Lett

INGREDIENSER

1 pakke Hälsans Kök Filet Pieces
200 g squash spaghetti
60 g granateple
50 g pistasjnøtter
50 g bær
20 g vegansk ost i gresk stil
1,5 ss ekstra jomfruolivenolje
10 g agavesirup
10 ml limesaft
Noe nykuttet koriander og mynte
Noe salt og hvit pepper
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Courgettspaghettisalat med Hälsans Kök Filet Pieces

Denne salaten er enkel, vegansk og forfriskende! Det er perfekt for varme ettermiddager og for piknik-turen din

Fremgangsmåte

1. Stek Filet Pieces fra Hälsans Kök

Forbered Hälsans Kök Filet Pieces i henhold til instruksjonene på pakken.

2. Hakk nøtter, kutt ost og smak til med saus

Hakk pistasjenøtter grovt. Skjær vegansk ost i gresk stil i små terninger. Pisk oljen med limesaft, agavesirup og koriander og mynte. Krydder, smaker og rettsmidler etter eget ønske.

3. Bland zucchini-spaghettien med de resterende ingrediensene

Bland courgettspagetti med de oppsiktsvekkende bitene, granateple, pistasjnøtter, bær og vegansk ost i gresk stil. Bland med vinaigrette.

4. TIPS

Bytt koriander og mynte med persille. Dryss sesam etter smak.

ERNÆRINGSINFORMASJON

ERNÆRINGSINFORMASJON

Per Serving

karbohydrater
18.9 Grams
Energi
288.7 kilokalorier
fett
14.6 Grams
Protein
22.8 Grams