Forbered Hälsans Kök Filet Pieces i henhold til instruksjonene på pakken.
INGREDIENSER
1 pakke Hälsans Kök Filet Pieces
200 g squash spaghetti
60 g granateple
50 g pistasjnøtter
50 g bær
20 g vegansk ost i gresk stil
1,5 ss ekstra jomfruolivenolje
10 g agavesirup
10 ml limesaft
Noe nykuttet koriander og mynte
Noe salt og hvit pepper
Courgettspaghettisalat med Hälsans Kök Filet Pieces
Denne salaten er enkel, vegansk og forfriskende! Det er perfekt for varme ettermiddager og for piknik-turen din
Fremgangsmåte
1. Stek Filet Pieces fra Hälsans Kök
2. Hakk nøtter, kutt ost og smak til med saus
Hakk pistasjenøtter grovt. Skjær vegansk ost i gresk stil i små terninger. Pisk oljen med limesaft, agavesirup og koriander og mynte. Krydder, smaker og rettsmidler etter eget ønske.
3. Bland zucchini-spaghettien med de resterende ingrediensene
Bland courgettspagetti med de oppsiktsvekkende bitene, granateple, pistasjnøtter, bær og vegansk ost i gresk stil. Bland med vinaigrette.
4. TIPS
Bytt koriander og mynte med persille. Dryss sesam etter smak.
ERNÆRINGSINFORMASJON
ERNÆRINGSINFORMASJON
Per Serving
karbohydrater
18.9 Grams
Energi
288.7 kilokalorier
fett
14.6 Grams
Protein
22.8 Grams