Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Serving 2 porsjoner
Varighet 20 MIN
Vanskelighetsgrad Lett

INGREDIENSER

125 g rødkål
50 g gulrot
1 haug romansalat
1/2 agurk
1/2 eple
1 sitron
1 langt brød, for eksempel baguette, delt i 2
2 ss vegansk majones
1 ts agavesirup
Noen kvister dill
Litt salt
Litt pepper
2 Hälsans Kök Plant-based Schnitzel
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Schnitzel sub

Lyst på noe crunchy og saftig? Vår Hälsans kök Schnitzelsub kombinerer perfekt den veganske sprø og salte schnitzelen med en søt, syrlig coleslaw og frisk agurksalat. Den er oppsiktsvekkende i smak og tekstur!

Fremgangsmåte

1. Rør sammen en kremet hjertesalat

Skjær eller skjær rødkål, gulrot og eple i tynne strimler og smak til med salt, pepper, sitronsaft, en liten skje vegansk majones og finhakket dill.

2. Lag agurksalaten

Trykk forsiktig på salaten med fingertuppene slik at smakene trekkes raskere inn. Skjær agurken i tynne strimler med en grønnsaksskreller og smak til med en blanding av sitronsaft, honning, salt og pepper.

3. Rist brødet og stek schnitzelen

Skjær brødene i to og rist snittsidene i en varm stekepanne til de er lysebrune. Stek så Hälsans kök Schnitzler etter anvisning på pakken til de er sprø.

4. Bygg din sub!

Fordel majones på en av undersidene av brødet og topp med salatblader. Ha hjertesalaten på salaten og den stekte schnitzelen på toppen. Topp deretter schnitzelen med agurksalaten, litt ekstra coleslaw og lukk suben med den andre halvdelen av brødet

ERNÆRINGSINFORMASJON

ERNÆRINGSINFORMASJON

Per Serving

karbohydrater
70.5 Grams
Energi
537.3 kilokalorier
fett
18.2 Grams
Protein
26.6 Grams