Forvarm ovnen og stek bollene/brødene etter anvisning på pakken. Skjær tomater, sylteagurk, rødløk og agurk i skiver.
INGREDIENSER
1 pakke Hälsans Kök Plant-based Nuggets
10 miniboller (for eksempel minibrød som kan tas fra hverandre eller minihamburgerboller)
et lite stykke rødløk
et lite stykke agurk
noen cherry- eller druetomater
og med pickles
valgfri salat og/eller babyspinat
vegansk majones
ketchup
søt chilisaus
Sliders med veganske nuggets av Hälsans Kök
Disse gliderne laget med Hälsans Kök vegan Nuggets er den perfekte snacksen for en bursdagsfest. De er enkle å lage og vil bli elsket av barn!
Fremgangsmåte
1. Forvarm ovnen, stek bulene og kjær grønnsakene
2. Kjær og fyll bulene
Skjær minibollene i to på langs og fordel bunnen med litt majones. Topp dem med et spinatblad eller salat etter eget valg.
3. Stek de plantebaserte nuggets
Stek nuggets etter anvisning på pakken og legg dem på 'burgerbrødene'. Topp dem med tomat, agurk og/eller sylteagurk, tilsett litt av favorittsausen din og legg korken på bollen på toppen. Stikk inn et lite bambus- eller trespyd og server.
ERNÆRINGSINFORMASJON
ERNÆRINGSINFORMASJON
Per Serving
karbohydrater
22.3 Grams
Energi
192.4 kilokalorier
fett
7.6 Grams
Protein
8.3 Grams