Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Crispy Salad with Green Apple, Chickpeas and Vegan Schnitzel

Sprø salat med grønt eple, kikerter og vegansk schnitzel

Serving 2 porsjoner
Varighet 15 MIN
Vanskelighetsgrad Lett

INGREDIENSER

180 gram Hälsans Kök Ovo-vegetarian Schnitzel
75 g ruccola
2 ferdigkokte (ferdiglagde) rødbeter
1 liten rødløk
1 liten boks (140 g avrente) kikerter
1 (grønt) eple
Dressing: olivenolje, sitronsaft eller eddik etter eget valg (f.eks. balsamicoeddik)
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Sprø salat med grønt eple, kikerter og vegansk schnitzel

Sprø salat med grønt eple, kikerter og Hälsans Köks veganske schnitzel. Forfriskende, syrlig og velsmakende. Perfekt for et lett og smakfullt måltid!

Fremgangsmåte

1. Forbered grønnsakene til salaten

Skrell og skjær løken i tynne skiver. Vask eplet og kutt i skiver eller biter. Skyll rødbetene og skjær dem i biter og renn av kikertene.

2. Tilsett dressingen

Bland eplet med rødbeter, kikerter og løk i en bolle. Smak til med salt, pepper, olivenolje og balsamicoeddik. Del ruccolaen mellom 2 tallerkener og øs grønnsaksblandingen over.

3. Kok schnitzelen og server!

Kok schnitzelen sprø og brun etter anvisning på pakken. Skjær i strimler og fordel over salaten.

ERNÆRINGSINFORMASJON

ERNÆRINGSINFORMASJON

Per Serving

karbohydrater
52.2 Grams
Energi
474.6 kilokalorier
fett
20.3 Grams
Protein
21.9 Grams