Skrell og skjær løken i tynne skiver. Vask eplet og kutt i skiver eller biter. Skyll rødbetene og skjær dem i biter og renn av kikertene.
INGREDIENSER
180 gram Hälsans Kök Ovo-vegetarian Schnitzel
75 g ruccola
2 ferdigkokte (ferdiglagde) rødbeter
1 liten rødløk
1 liten boks (140 g avrente) kikerter
1 (grønt) eple
Dressing: olivenolje, sitronsaft eller eddik etter eget valg (f.eks. balsamicoeddik)
Sprø salat med grønt eple, kikerter og vegansk schnitzel
Sprø salat med grønt eple, kikerter og Hälsans Köks veganske schnitzel. Forfriskende, syrlig og velsmakende. Perfekt for et lett og smakfullt måltid!
Fremgangsmåte
1. Forbered grønnsakene til salaten
2. Tilsett dressingen
Bland eplet med rødbeter, kikerter og løk i en bolle. Smak til med salt, pepper, olivenolje og balsamicoeddik. Del ruccolaen mellom 2 tallerkener og øs grønnsaksblandingen over.
3. Kok schnitzelen og server!
Kok schnitzelen sprø og brun etter anvisning på pakken. Skjær i strimler og fordel over salaten.
ERNÆRINGSINFORMASJON
ERNÆRINGSINFORMASJON
Per Serving
karbohydrater
52.2 Grams
Energi
474.6 kilokalorier
fett
20.3 Grams
Protein
21.9 Grams