Kok pastaen etter anvisning på pakken.
INGREDIENSER
Tagliatelle med Hälsans Kök Ovo-vegetariske fileter og sopp
Kylling og sopp har vært en klassisk kombinasjon så lenge vi kan huske - prøv vår plantebaserte versjon her laget med våre utrolige Helsekjøkken Ovo-Vegetar-fileter.
Fremgangsmåte
Varm oljen i en stekepanne og stek Hälsans Köks Ovo-vegetariske fileter med soppen i 5 minutter, snu alt ofte til det er brunt og varmt. Tilsett hvitløken og stek i et minutt til.
Pisk kremosten i en liten bolle, tilsett melkealternativet gradvis til sausen er jevn. Tilsett en god klype sort pepper, hell deretter i pannen med bryst og sopp, bland godt for å blande smakene.
Tøm pastaen, men hold noen spiseskjeer av det stivelsesholdige pastavannet i en egen kopp. Kle pastaen med litt olivenolje og legg på tallerkenene. Ha "kylling"-brystene tilbake i sausen med litt av pastavannet, bland alt sammen. Hell brystene og soppen over den varme pastaen. Topp med persillen og server med den pepperaktige ruccolasalaten.