Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Tagliatelle with Mushrooms and Chicken-Style Breast

Tagliatelle med Hälsans Kök Ovo-vegetariske fileter og sopp

Serving 2 porsjoner
Varighet 19 MIN
Vanskelighetsgrad Lett

INGREDIENSER

300 gram Hälsans Kök Ovo-vegetarian Grilled Fillets
150 g tagliatelle pasta
160 g kastanjesopp, vasket og skåret i skiver
160g pose rucola, spinat eller lignende salat
4 ss vegansk myk ost alternativ
4 ss melkealternativ
2 fedd hvitløk
håndfull frisk persille, hakket
1 ts olivenolje
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Tagliatelle med Hälsans Kök Ovo-vegetariske fileter og sopp

Kylling og sopp har vært en klassisk kombinasjon så lenge vi kan huske - prøv vår plantebaserte versjon her laget med våre utrolige Helsekjøkken Ovo-Vegetar-fileter.

Fremgangsmåte

1. Kok pastaen

Kok pastaen etter anvisning på pakken.

2. Stek "kyllingbrystet".

Varm oljen i en stekepanne og stek Hälsans Köks Ovo-vegetariske fileter med soppen i 5 minutter, snu alt ofte til det er brunt og varmt. Tilsett hvitløken og stek i et minutt til.

3. Lag sausen

Pisk kremosten i en liten bolle, tilsett melkealternativet gradvis til sausen er jevn. Tilsett en god klype sort pepper, hell deretter i pannen med bryst og sopp, bland godt for å blande smakene.

4. Server opp

Tøm pastaen, men hold noen spiseskjeer av det stivelsesholdige pastavannet i en egen kopp. Kle pastaen med litt olivenolje og legg på tallerkenene. Ha "kylling"-brystene tilbake i sausen med litt av pastavannet, bland alt sammen. Hell brystene og soppen over den varme pastaen. Topp med persillen og server med den pepperaktige ruccolasalaten.

ERNÆRINGSINFORMASJON

ERNÆRINGSINFORMASJON

Per Serving

karbohydrater
72 Grams
Energi
630.6 kilokalorier
fett
20.1 Grams
Protein
35.2 Grams