Kok opp sukker, vann og eddik til sukkeret er oppløst.
Kutt løken i tynne ringer og hell laken over. Dekk med lokk eller plast og la avkjøle seg på benken.
Tips! Kan oppbevares i 3 måneder i lufttett glass eller beholder i kjøleskapet.
French style umami burger laget av kokken Renee Fagerhøi.
Kok opp sukker, vann og eddik til sukkeret er oppløst.
Kutt løken i tynne ringer og hell laken over. Dekk med lokk eller plast og la avkjøle seg på benken.
Tips! Kan oppbevares i 3 måneder i lufttett glass eller beholder i kjøleskapet.
Skrell og kutt løken i tynne skiver.
Varme en stekepanne med litt olje og ha i all løken. Sett pannen på medium varme og snu løken ofte.
Her må du være tålmodig, det tar ca.30min og få karamellisert løken.
Når løken har gyllen karamellfarge er den ferdig.
Kjør soltørket tomat, olivenolje, hvitvinseddik, honning/lys sirup, noen dråper tabasco, noen dråper Worcestershire sauce og salt sammen til en chunky paste.
Fjern stilken og lag noen ruter i toppen på Portobellosoppen.
Varm en stekepanne med litt nøytral olje og brun soppen godt på den rutete siden.
Snu deretter soppen, Krydre med salt, svart pepper og litt sitronsaft og skru ned varmen.
Legg et lokk over og la soppen trekke ferdig i 3 min.
Stek burgerne som anvist på pakken.
Legg en raus skive blåmugg på hver burger og la smelte lett de siste 3 min av steketiden.
Smør et tynt lag ketchup-ish på begge sidene av burgerbrødene.
Legg deretter en raus mengde crispsalat og Radicchio Rosso på bunnen, topp så med noen gode skjeer karamellisert løk, så legger du på burgeren med den smeltede blåmuggosten, portobellosppen og tilslutt topp brødet med ketchup-ish.