Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Marinerte biter av vårruller

VEGANSKE VÅRRULLER

Serving 4 porsjoner
Varighet 17 MIN
Vanskelighetsgrad Lett

INGREDIENSER

1 pakke Hälsans Kök Filet Pieces
8 rispapirer
80 g rødkål
120 g agurk
40 g romansalat
15 g løkspirer
40 g tomatchutney
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

VEGANSKE VÅRRULLER

Gi din vanlige lunsj en vri med disse asiatiske vårrullene med Filet Pieces! Enkelt, raskt og helt vegansk!

Fremgangsmåte

1. Forbered filetstykker

Forbered filetstykker i henhold til instruksjonene på pakken.

2. kuttet agurk og rødkål

Vask og skjær agurk i strimler og rødkål i juliennestrimler.

3. fukt rispapiret

Legg risepapiret i bløt i kaldt vann i 10-15 sekunder (ifølge pakningsinstruksjonene) og legg det på en tallerken. Lag rullene en etter en slik at de ikke tørker ut.

4. Fyll og server rundstykkene

Legg salat, løkspirer, agurk, filetbiter, tomatchutney og rødkål i midten. Fukt fingrene med vann, brett sidene mot midten og rull opp. Kulinariske tips: Serveres med soyasaus.

ERNÆRINGSINFORMASJON

ERNÆRINGSINFORMASJON

Per Serving

karbohydrater
82.7 Grams
Energi
500.9 kilokalorier
fett
7.8 Grams
Protein
23.2 Grams