Forbered filetstykker i henhold til instruksjonene på pakken.
INGREDIENSER
1 pakke Hälsans Kök Filet Pieces
8 rispapirer
80 g rødkål
120 g agurk
40 g romansalat
15 g løkspirer
40 g tomatchutney
VEGANSKE VÅRRULLER
Gi din vanlige lunsj en vri med disse asiatiske vårrullene med Filet Pieces! Enkelt, raskt og helt vegansk!
Fremgangsmåte
1. Forbered filetstykker
2. kuttet agurk og rødkål
Vask og skjær agurk i strimler og rødkål i juliennestrimler.
3. fukt rispapiret
Legg risepapiret i bløt i kaldt vann i 10-15 sekunder (ifølge pakningsinstruksjonene) og legg det på en tallerken. Lag rullene en etter en slik at de ikke tørker ut.
4. Fyll og server rundstykkene
Legg salat, løkspirer, agurk, filetbiter, tomatchutney og rødkål i midten. Fukt fingrene med vann, brett sidene mot midten og rull opp. Kulinariske tips: Serveres med soyasaus.
ERNÆRINGSINFORMASJON
ERNÆRINGSINFORMASJON
Per Serving
karbohydrater
82.7 Grams
Energi
500.9 kilokalorier
fett
7.8 Grams
Protein
23.2 Grams