Skrell, hakk og fres løk og hvitløk i litt olivenolje til det er gjennomsiktig. Tilsett tomatene i terninger. Kok opp og la det småkoke i ca 15 minutter.
INGREDIENSER
180 gram Hälsans Kök Plant-based Balls
400 gram knuste, hermetiske tomater
50 gram ruccola, rå
6 gram løk, rå
3 gram hvitløk, rå
2 boller
14 gram Olje, oliven, salat eller matlaging
Vegan Balls Sub Sandwich
Unn deg den ultimate veganske komfortmaten med vår Vegan Balls Sub Sandwich. Med sin kombinasjon av solide teksturer og appetittvekkende smak, er denne sandwichen et tilfredsstillende valg til lunsj eller middag, og beviser at veganske måltider kan være både deilige og mettende.
Fremgangsmåte
1. La sausen småkoke
2. Kok de veganske kulene
Kok de veganske kulene etter anvisning på pakken og bland dem med tomatsausen.
3. Forbered bollene
Skjær bollene i skiver på langs og rist snittsidene i en varm stekepanne.
4. Server på bollen og nyt!
Hell kjøttbollene med saus på bollene og pynt med en håndfull ruccola.
KULINARISKE TIPS
Garnityr:
Også godt med revet (vegansk) ost
ERNÆRINGSINFORMASJON
ERNÆRINGSINFORMASJON
Per Serving
karbohydrater
52.7 Grams
Energi
361.2 kilokalorier
fett
5.9 Grams
Protein
25.9 Grams