Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Vegan Balls Sub Sandwich

Vegan Balls Sub Sandwich

Serving 2 porsjoner
Varighet 35 MIN
Vanskelighetsgrad Lett

INGREDIENSER

180 gram Hälsans Kök Plant-based Balls
400 gram knuste, hermetiske tomater
50 gram ruccola, rå
6 gram løk, rå
3 gram hvitløk, rå
2 boller
14 gram Olje, oliven, salat eller matlaging
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Vegan Balls Sub Sandwich

Unn deg den ultimate veganske komfortmaten med vår Vegan Balls Sub Sandwich. Med sin kombinasjon av solide teksturer og appetittvekkende smak, er denne sandwichen et tilfredsstillende valg til lunsj eller middag, og beviser at veganske måltider kan være både deilige og mettende.

Fremgangsmåte

1. La sausen småkoke

Skrell, hakk og fres løk og hvitløk i litt olivenolje til det er gjennomsiktig. Tilsett tomatene i terninger. Kok opp og la det småkoke i ca 15 minutter.

2. Kok de veganske kulene

Kok de veganske kulene etter anvisning på pakken og bland dem med tomatsausen.

3. Forbered bollene

Skjær bollene i skiver på langs og rist snittsidene i en varm stekepanne.

4. Server på bollen og nyt!

Hell kjøttbollene med saus på bollene og pynt med en håndfull ruccola.

chef_cooking

KULINARISKE TIPS

Garnityr:
Også godt med revet (vegansk) ost
ERNÆRINGSINFORMASJON

ERNÆRINGSINFORMASJON

Per Serving

karbohydrater
52.7 Grams
Energi
361.2 kilokalorier
fett
5.9 Grams
Protein
25.9 Grams