Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
d5a21ae6ef189865e781356f5c5e6a2b_190226_GG_Incredible_Burger_Bowl.jpg

SENSATIONAL BURGER BOWL

Serving 2 porsjoner
Varighet 40 MIN
Vanskelighetsgrad Utfordrende

INGREDIENSER

1 pk Hälsans Kök Sensational Burger (2 burgers)
2 søtpoteter
200g frosne edamamebønner (eller frosne grønne bønner)
100g quinoa
200g kikerter
¼ rødkål
100g spinat
100 g tomater
1 sitron
en håndfull ruccola
olivenolje til steking
1 ss "raz el hanout" (eller en hvilken som helst blanding av krydder som spisskummen, gurkemeie, ingefær ...)
2 ss granateplekorn
svarte sesamfrø
pepper
Salt
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

SENSATIONAL BURGER BOWL

Prøv denne deilige bollen med de vegetariske sensasjonelle burgerkakene. Tilsett gjerne andre favorittingredienser eller hva kjøleskapet har i vente. Slik kan denne retten også bidra til å redusere matsvinn.

Fremgangsmåte

1. kutt og stek søtpotetene

Forvarm ovnen til 200 ° C. Skrell og skjær søtpoteter i båter og legg dem på en stekeplate, dryss med olivenolje, krydre med salt, pepper og fennikel frø og bland godt. Stek midt i ovnen i ca. 15 minutter.

2. Blancher edamamebønner og riv rødkålen i strimler

Blanchere edamame bønner i 1 minutt. Skyll dem under kaldt vann og skyv de grønne bønnene ut av skallet. Riv rødkålen i tynne strimler og smak til med salt, pepper og sitronsaft.

3. kok quinoaen

Skyll quinoaen og kok den i 2 dl vann til vannet forsvinner.

4. stek kikertene

Stek kikertene i litt olje i ca 4 minutter. Tilsett raz el hanout krydderblandingen og stek en stund til.

5. Stek Sensational Burgers

Stek Sensational Burgers i en stekepanne i henhold til instruksjonene på pakken.

6. Sett sammen retten og server!

Halver tomatene. Fordel quinoa og salat i skålene. Tilsett søtpotet, rødkål, kikerter og bønner. Skjær burgere i strimler og legg dem på toppen. Pynt med sesamfrø, granateplefrø og sitron.

ERNÆRINGSINFORMASJON

ERNÆRINGSINFORMASJON

Per Serving

karbohydrater
158.7 Grams
Energi
1244 kilokalorier
fett
41.4 Grams
Protein
64.5 Grams