Forvarm ovnen til 180 ℃. Kok risen etter anvisningen på pakken og varm opp kidneybønnene forsiktig.
INGREDIENSER
Vegan Friday Fakeaway Burrito
Take Away fra ditt eget kjøkken? Ja! Lag din egen veganske Fake away Burrito med Hälsans kök Plant-based mince og nyt alle smakene. Vi lover at den smaker enda bedre enn rett fra Taco Truck!
Fremgangsmåte
Skrell og finhakk hvitløken. Plukk urtene grovt, skjær jalapeñoen i skiver og salaten i tynne strimler.
Stek hvitløken i 1 minutt til den er myk i litt olje, tilsett tomatpuré og fres litt. Tilsett den kokte risen og stek i noen minutter til risen har fått helt farge.
Stek Hälsans kök Plant-based mince i en stekepanne og tilsett den meksikanske krydderblandingen.
Varm tortillaene vekselvis i ovnen (eller en varm stekepanne). Smør tortillaene med rømme, men la det stå 3 cm fra kanten av tortillaen. Fordel en 7 cm bred 'bane' med guacamole på toppen (over midten), med et lag med Pico de Gallo på toppen.
Fordel litt salat, et lag ris, noen bønner og et tykkere lag med "kjøttdeig" på toppen. La det være 3 cm fri på sidene. Til slutt drysses grovplukket koriander og jalapeñopepperskiver på toppen.
Brett sidene over fyllet og rull tortillaene sammen. Rull dem i papir og del burritoen i to. Server med eventuelle rester av guacamole og pico de gallo. Nyt din spesielle Fakeaway Burrito!