Skrell og hakk løken. Varm 2 ss matolje i en stor stekepanne og stek filetbitene med løken i ca. 5 minutter. mens du rører.
INGREDIENSER
640 gram Hälsans Kök Filet Pieces
2 bokser tomater i terninger (400 g)
1 boks mais (140 g avrent)
1 boks kidneybønner (ca. 250 g avrent)
1 rødløk
1 pose meksikansk chili/tacokrydder
Vegansk Chili Sin Carne med filetbiter
Krydre middagen din med denne solide Chili Sin Carne! Fullpakket med bønner, grønnsaker og Hälsans Köks Vegan Filet-biter, er det en plantebasert vri på en klassiker.
Fremgangsmåte
1. Stek filetbitene
2. Tilsett krydder og la småkoke
Stek de meksikanske krydderne i et minutt og tilsett tomatene i terninger. Kok opp, senk varmen og la det småkoke i ca. 5 minutter.
3. Tilsett kidneybønnene og server
Tøm i mellomtiden kidneybønnene og maisen, tilsett dem og kok opp igjen.
KULINARISKE TIPS
Serveringstips
Deilig med kokt ris, wrap-tortillas (eller tortillachips), blandet salat med avokado, tomater og rødløk samt salsa og rømme.
ERNÆRINGSINFORMASJON
ERNÆRINGSINFORMASJON
Per Serving
karbohydrater
47.4 Grams
Energi
473.3 kilokalorier
fett
10 Grams
Protein
46.3 Grams