Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Chili sin carne

Vegansk Chili Sin Carne med filetbiter

Serving 4 porsjoner
Varighet 30 MIN
Vanskelighetsgrad Lett

INGREDIENSER

640 gram Hälsans Kök Filet Pieces
2 bokser tomater i terninger (400 g)
1 boks mais (140 g avrent)
1 boks kidneybønner (ca. 250 g avrent)
1 rødløk
1 pose meksikansk chili/tacokrydder
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Vegansk Chili Sin Carne med filetbiter

Krydre middagen din med denne solide Chili Sin Carne! Fullpakket med bønner, grønnsaker og Hälsans Köks Vegan Filet-biter, er det en plantebasert vri på en klassiker.

Fremgangsmåte

1. Stek filetbitene

Skrell og hakk løken. Varm 2 ss matolje i en stor stekepanne og stek filetbitene med løken i ca. 5 minutter. mens du rører.

2. Tilsett krydder og la småkoke

Stek de meksikanske krydderne i et minutt og tilsett tomatene i terninger. Kok opp, senk varmen og la det småkoke i ca. 5 minutter.

3. Tilsett kidneybønnene og server

Tøm i mellomtiden kidneybønnene og maisen, tilsett dem og kok opp igjen.

chef_cooking

KULINARISKE TIPS

Serveringstips
Deilig med kokt ris, wrap-tortillas (eller tortillachips), blandet salat med avokado, tomater og rødløk samt salsa og rømme.
ERNÆRINGSINFORMASJON

ERNÆRINGSINFORMASJON

Per Serving

karbohydrater
47.4 Grams
Energi
473.3 kilokalorier
fett
10 Grams
Protein
46.3 Grams