Kok opp buljong tilsvarende én buljongterning. Legg filetbitene i en bolle og hell buljongen over. Sett til side og la filetbitene sitte og trekke i kraften mens du forbereder de resterende trinnene
INGREDIENSER
VEGANER SUSHI
Vil du live opp fredagskvelden? Lag din veganske fakeaway fargerike sushi med Hälsans kök og Filet pieces. Del disse vakre stykkene med familie og venner, du kan takke oss senere!
Fremgangsmåte
Kok sushirisen etter anvisning på pakken. Drypp eddikblandingen over den varme, nykokte risen og bland sammen. La risen avkjøles til lunken.
Kok opp en panne med mye vann. Blancher spinaten veldig kort, skyll under kaldt vann, avløp og tørk. Skrell og skjær gulroten i tynne strimler og blancher i 30 sekunder. Tøm og skyll under kaldt vann. Skjær agurk, pepper og mango i tynne strimler av samme størrelse.
Rør sammen soya, miso, riseddik og sukker til en saus
Legg et ark med tang på en bambusmatte med den blanke siden ned. Fordel et lag med kokt ris jevnt over det, og la ca 2 tommer av tangen være avdekket.
Fordel en stripe bladspinat fra venstre til høyre litt over midten av risen. Plasser filetbitene på rad
Fordel grønnsakene jevnt over filetbitene. Rull risen over fyllet ved hjelp av sushimatten og forsegl rullen med 2 cm kant av nori.
Skjær sushirullen med en skarp kniv dyppet i varmt vann i ca 1 1/2 cm skiver. Server sushien på et stort fat drysset med sesamfrø, syltet ingefær og soyasausen. Nyt din hjemmelagde fakeaway-kreasjon!