Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
9b13e9089b5c4b04d5ceb510f2e4b67d_200225_GardenGourmet_Incredible_Chorizo_mexicaans_TC_met_vork.jpg

CHORIZO PØLSE OPPSKRIFT

Serving 4 porsjoner
Varighet 30 MIN
Vanskelighetsgrad Mellom

INGREDIENSER

2 pk Hälsans Kök Sensational Chorizo (4 pølser)
500 g kidneybønner
140 g mais
1 paprika
1 jalapeño
½ ts pimentón, (røkt paprikapulver mild eller varm)
4 ss olje
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

CHORIZO PØLSE OPPSKRIFT

Prøv vår versjon av en meksikansk pølse med våre vegetariske chorizo-pølser. Perfekt på både grill eller panne!

Fremgangsmåte

1. lag grønnsaksblandingen

Skjær paprika i terninger og jalapeño i tynne ringer. Stek dem glassaktige i litt olje. Tilsett pimenton, stek kort og tilsett drenerte kidneybønner og mais. Varm opp blandingen kort, rør innimellom og hold den varm ved å legge et lokk på den.

2. Stek Sensational Chorizo-pølsene

Stek Sensational Chorizo-pølsene brune i henhold til instruksjonene på pakken.

3. Tilsett grønnsaksblandingen i de delte pølsene

Skjær pølsene på langs, men ikke helt. Legg den varme bønneblandingen i pølsene og tilsett litt salsa. Pynt med fersk koriander og tortillachips.

4. Server og nyt

Server med resten av kidneybønneblandingen, hjemmelaget guacamole og rømme.

ERNÆRINGSINFORMASJON

ERNÆRINGSINFORMASJON

Per Serving

karbohydrater
90.8 Grams
Energi
747.7 kilokalorier
fett
24.8 Grams
Protein
43.1 Grams