Skjær paprika i terninger og jalapeño i tynne ringer. Stek dem glassaktige i litt olje. Tilsett pimenton, stek kort og tilsett drenerte kidneybønner og mais. Varm opp blandingen kort, rør innimellom og hold den varm ved å legge et lokk på den.
INGREDIENSER
2 pk Hälsans Kök Sensational Chorizo (4 pølser)
500 g kidneybønner
140 g mais
1 paprika
1 jalapeño
½ ts pimentón, (røkt paprikapulver mild eller varm)
4 ss olje
CHORIZO PØLSE OPPSKRIFT
Prøv vår versjon av en meksikansk pølse med våre vegetariske chorizo-pølser. Perfekt på både grill eller panne!
Fremgangsmåte
1. lag grønnsaksblandingen
2. Stek Sensational Chorizo-pølsene
Stek Sensational Chorizo-pølsene brune i henhold til instruksjonene på pakken.
3. Tilsett grønnsaksblandingen i de delte pølsene
Skjær pølsene på langs, men ikke helt. Legg den varme bønneblandingen i pølsene og tilsett litt salsa. Pynt med fersk koriander og tortillachips.
4. Server og nyt
Server med resten av kidneybønneblandingen, hjemmelaget guacamole og rømme.
ERNÆRINGSINFORMASJON
ERNÆRINGSINFORMASJON
Per Serving
karbohydrater
90.8 Grams
Energi
747.7 kilokalorier
fett
24.8 Grams
Protein
43.1 Grams