Skrell og hakk løk og hvitløk og skjær paprikaen i biter. Om noen minutter, stek alt i oljen til det er gjennomsiktig i en 15-tommers paellapanne eller grunne gryte.
INGREDIENSER
Vegansk paella med Filet pieces
Inspirert av spansk mat, vil denne tradisjonelle paellaoppskriften med veganske Hälsans kök Filet Pieces få deg til å føle deg varm og hjemmekoselig.
Fremgangsmåte
Tilsett ris, laurbærblad og paellakrydder og la det koke i noen minutter til. Deglaser med en skvett sherry, kok opp og tilsett buljong, eventuelt litt salt, tomater i terninger og erter.
Kok opp, reduser varmen og la det småkoke uten lokk og uten å røre i cirka 20 minutter, til risen har absorbert væsken.
Stek Filet pieces etter anvisning på pakken og hell dem på paellaen, bland rundt. Pynt med sitronbåter og grovhakket flatbladpersille.
TIPS: I stedet for ferdiglaget paellakrydder kan du også bruke ditt Hjemmelaget krydder. For denne oppskriften, ta ½ ts røkt paprika (søt), ½ ts gurkemeiepulver, ¼ ts cayennepepper og 1 pose safrantråder.