Skrell og skjær løken i halve ringer, dryss rikelig med limesaft og la den stå en stund. Hell av maisen og bønnene og bland majonesen med paprikapulveret. Hakk pepperen og del romainesalatbladene i en 'skål' eller dyp tallerken.
INGREDIENSER
200 gram Hälsans Kök Plant-based Nuggets
4 ss kidneybønner
1 hode romainesalat
1 rød paprika
2 ss maiskjerner
1 rødløk
1 lime
1 ts røkt paprikapulver (søtt eller varmt)
2 ss majones
Vegansk Texmex Nugget Bowl
Nyt smaken av vår veganske Texmex Nugget Bowl - knasende veganske nuggets, friske grønnsaker, saftig salsa, kremet avokado og syrlig limedressing. En sann nytelse!
Fremgangsmåte
1. Forbered grønnsakene
2. Friterte nuggets
Fordel bønner, mais, paprika og løk over salaten og stek Hälsans Kök nuggets etter anvisning på pakken til de er sprø og brune.
3. Topp med nuggets og server!
Legg nuggetsene oppå salaten og server med "smokey" paprikamajones.
ERNÆRINGSINFORMASJON
ERNÆRINGSINFORMASJON
Per Serving
karbohydrater
39.4 Grams
Energi
366.8 kilokalorier
fett
13.4 Grams
Protein
22.3 Grams