Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
713aee4ff0877047303c88cdd2102788_Halsans_kok_sensational_sausage.jpg

GRILLET SENSATIONAL SAUSAGE MED COLESLAW

Serving 4 porsjoner
Varighet 40 MIN
Vanskelighetsgrad Mellom

INGREDIENSER

2 pk Hälsans Kök Sensational Sausage (4 pølser)
4 (store) pølsebrød
1 rødt eple
1 sitron
1 liten courgette
½ hvitkål
1 rød og 1 gul paprika
1 salathode
1 rødløk
2 ss majones
1 ss kapers
arugula-karse til pynt
tomat ketchup
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

GRILLET SENSATIONAL SAUSAGE MED COLESLAW

Prøv denne deilige oppskriften på en gourmet-grønnsakspølse. Perfekt til sommerens BBQ-meny!

Fremgangsmåte

1. forbered grønnsakene

Forvarm ovnen til 200 ºC. Skjær paprikaene i strimler, squashen i skiver og løken i ringer. Del grønnsakene på et stekebrett og dryss over olje, salt og pepper. Stek grønnsakene i ovnen i ca 20 minutter.

2. Lag din coleslaw

Coleslaw: Skjær eller rasp kål og eple i tynne strimler og bland det sammen. Dryss med sitronsaft og smak til med salt og pepper. Tilsett 2 ss majones, rør godt og sett den til side.

3. Stek eller grill Sensational Sausages

Stek pølsene i stekepannen eller grill i henhold til instruksjonene på pakken.

4. Fyll hotdog din

Del pølsebrødene og topp dem med noen salatblader, coleslaw, stekte grønnsaker og kapers. Legg pølsene i den og pynt med tomatketchup og arugula-karse.

ERNÆRINGSINFORMASJON

ERNÆRINGSINFORMASJON

Per Serving

karbohydrater
47.4 Grams
Energi
407.4 kilokalorier
fett
14.5 Grams
Protein
22.1 Grams