Forvarm ovnen til 200 ºC. Vask og halver potetene. Skjær paprikaene i to, fjern frøene og skjær dem i store strimler. Skrell og skjær løken i skiver. Skrell og finhakk hvitløk.
INGREDIENSER
2 pk Hälsans Kök Sensational Sausage (4 pølser)
500 g ferske nypoteter
2 røde, 2 grønne og 2 gule paprika
2 rødløk
2 fedd hvitløk
3 kvist fersk rosmarin
olivenolje til steking
VEGANSKE GRILLPØLSER I OVN
Vegetarpølser med en ovnsbakt grønnsaks- og potetblanding. Perfekt for en middag over bålet i naturen.
Fremgangsmåte
1. Kutt grønnsakene
2. Krydre grønnsakene og potetene
Bland grønnsaker og potet med hvitløk og olivenolje, salt og pepper og hakket rosmarin.
3. Stek grønnsakene
Fordel grønnsakene på et stort stekebrett og stek i ca 35 minutter til de har fått fin farge. (Bruk om nødvendig grillen de siste 5 minuttene).
4. Grill pølsene og server!
Grill pølsene i en stekepanne (eller grill) på middels varme i ca 8 minutter til de er brune. Sett pølsene mellom grønnsakene i ovnen i ytterligere 5 minutter.
ERNÆRINGSINFORMASJON
ERNÆRINGSINFORMASJON
Per Serving
karbohydrater
40.4 Grams
Energi
349.2 kilokalorier
fett
15.8 Grams
Protein
11.7 Grams