Kok de babypoteter al dente og la vannet renne av. Halver potetene. Varm oljen i en stekepanne og stek potetene gyldenbrune. Tilsett skivet hvitløk til slutt.
INGREDIENSER
4 Hälsans Kök Ovo-vegetarian Schnitzel ( 1 pk inneholder 3 Schnitzel)
500g poteter
400g cherrytomater
150g salat
2 vårløk
1 avokado
1 sitron
1 fedd hvitløk
2 ss olivenolje ekstra jomfru
2 ss halvfett majones
1 ts sennep
Valgfritt: 1 ts honning
VEGETAR SNITZEL
Vegetarschnitzler med bakte poteter. En deilig og enkel rett som ikke går på akkord med smaken. God appetitt!
Fremgangsmåte
1. Kok potetene
2. Forbered vegetarschnitzlene
Tilbered Hälsans Kök Schnitzels i henhold til instruksjonene på pakken.
3. Vask og kutt grønnsakene
Vask og tørk salaten, skjær tomatene i kvarte, skjær vårløken i ringer og halvdelen av avokadoen i terninger.
4. Lag dressingen
Til dressingen: bland med en stavmikser den andre halvdelen av avokadoen, saft fra 1/2 sitron, 2 ss olivenolje, 2 ss majones, 1 ts sennep og muligens honning etter smak.
5. sett sammen retten og server
Fordel salat, tomater og avokado over fire tallerkener, pynt med vårløk og drypp av dressingen. Skjær den andre halvdelen av sitronen i båter og server med schnitzel og stekte hvitløkspoteter.
ERNÆRINGSINFORMASJON
ERNÆRINGSINFORMASJON
Per Serving
karbohydrater
43 Grams
Energi
404.2 kilokalorier
fett
19.8 Grams
Protein
15.3 Grams