Strimle rødkål i tynne strimler. Krydre med sitronsaft, salt og pepper.
INGREDIENSER
1 pk Hälsans Kök Sensational Burger (2 burgers)
2 burgerboller
¼ rødkål
1 agurk
1 pakke (100 g) gulrot 'julienne'
2 ss søtpotetmos (se kokkens tips)
1 sitron
1 liten boks kimchi (koreanske gjærede grønnsaker i en boks eller gryte)
50 g lammesalat eller normal grønn salat
salt
pepper
1 bolle karse (valgfritt)
3 ss majones
VEGETAR SENSATIONAL BURGER
Her er oppskriften på en tradisjonell hamburger, dog med den vrien at burgerpatten er vegetarisk. Den perfekte retten til grillsesongen, eller som et alternativ for vegetargjesten.
Fremgangsmåte
1. skjær og mariner rødkålen
2. Skjær agurken
Med en skreller, skjær agurken i tynne skiver og smak til med sitronsaft, salt og pepper.
3. Bland din kimchi-mayo
Bland majones med kimchi.
4. Stek burgerkakene fra Hälsans Kök
Legg bollehalvdelene i en (grill) panne. Stek Sensational Burgers i en stekepanne i henhold til instruksjonene på pakken.
5. smør brødene
Smør bollebunnene med søtpotetmos. Dekk til med en lammesalat og rødkål.
6. Sett sammen retten og server!
Plasser burgerkakene og topp med gulrot julienne, kimchi majones og agurkbånd. Skjær karsen, dryss på toppen og legg burgerlokket
KULINARISKE TIPS
Søtpotetpålegg
Skrell og skjær 2 søtpoteter i biter og kok til ferdig. Drenk, la avkjøles og mal med 100 g kikerter, et fedd hvitløk og et dash olivenolje i en matprosessor til en jevn kremet spredning. Krydre med salt, pepper og sitronsaft.
Gule gresskar / gurkemeieboller
For 7 hamburgerboller trenger vi: 1 pakke hvitt brød blandet med gjær (450 g), 15 g gresskarpulver 15 g gurkemeiepulver, 25 g smør, 300 ml lunkent vann, 1 egg, sesamfrø og / eller valmuefrø. Forvarm ovnen til 200 ºC. Bland gresskar og gurkemeiepulver i brødblandingen og tilsett vann og smør. Elt og la heve i henhold til instruksjonene på pakken. Del deigen i 7 like store biter og rull til kuler. Form dem til kuler ved å rulle deigen i den hule håndflaten. Legg dem på et brettet bakebrett. Pensle dem med vann eller lett pisket egg og dryss med sesamfrø og / eller valmuefrø. La dem heve igjen til dobbelt volum og stek dem i ca. 15 til 20 minutter. De skal høres hule ut når de trykkes på.
ERNÆRINGSINFORMASJON
ERNÆRINGSINFORMASJON
Per Serving
karbohydrater
56.3 Grams
Energi
523.1 kilokalorier
fett
21.8 Grams
Protein
20.5 Grams