Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
72d39bde8e23b40131e949274347167d_200914_Gourmet_ORANGE_burger_new_v1.jpg

VEGETAR SENSATIONAL BURGER

Serving 2 porsjoner
Varighet 25 MIN
Vanskelighetsgrad Mellom

INGREDIENSER

1 pk Hälsans Kök Sensational Burger (2 burgers)
2 burgerboller
¼ rødkål
1 agurk
1 pakke (100 g) gulrot 'julienne'
2 ss søtpotetmos (se kokkens tips)
1 sitron
1 liten boks kimchi (koreanske gjærede grønnsaker i en boks eller gryte)
50 g lammesalat eller normal grønn salat
salt
pepper
1 bolle karse (valgfritt)
3 ss majones
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

VEGETAR SENSATIONAL BURGER

Her er oppskriften på en tradisjonell hamburger, dog med den vrien at burgerpatten er vegetarisk. Den perfekte retten til grillsesongen, eller som et alternativ for vegetargjesten.

Fremgangsmåte

1. skjær og mariner rødkålen

Strimle rødkål i tynne strimler. Krydre med sitronsaft, salt og pepper.

2. Skjær agurken

Med en skreller, skjær agurken i tynne skiver og smak til med sitronsaft, salt og pepper.

3. Bland din kimchi-mayo

Bland majones med kimchi.

4. Stek burgerkakene fra Hälsans Kök

Legg bollehalvdelene i en (grill) panne. Stek Sensational Burgers i en stekepanne i henhold til instruksjonene på pakken.

5. smør brødene

Smør bollebunnene med søtpotetmos. Dekk til med en lammesalat og rødkål.

6. Sett sammen retten og server!

Plasser burgerkakene og topp med gulrot julienne, kimchi majones og agurkbånd. Skjær karsen, dryss på toppen og legg burgerlokket

chef_cooking

KULINARISKE TIPS

Søtpotetpålegg
Skrell og skjær 2 søtpoteter i biter og kok til ferdig. Drenk, la avkjøles og mal med 100 g kikerter, et fedd hvitløk og et dash olivenolje i en matprosessor til en jevn kremet spredning. Krydre med salt, pepper og sitronsaft.
Gule gresskar / gurkemeieboller
For 7 hamburgerboller trenger vi: 1 pakke hvitt brød blandet med gjær (450 g), 15 g gresskarpulver 15 g gurkemeiepulver, 25 g smør, 300 ml lunkent vann, 1 egg, sesamfrø og / eller valmuefrø. Forvarm ovnen til 200 ºC. Bland gresskar og gurkemeiepulver i brødblandingen og tilsett vann og smør. Elt og la heve i henhold til instruksjonene på pakken. Del deigen i 7 like store biter og rull til kuler. Form dem til kuler ved å rulle deigen i den hule håndflaten. Legg dem på et brettet bakebrett. Pensle dem med vann eller lett pisket egg og dryss med sesamfrø og / eller valmuefrø. La dem heve igjen til dobbelt volum og stek dem i ca. 15 til 20 minutter. De skal høres hule ut når de trykkes på.
ERNÆRINGSINFORMASJON

ERNÆRINGSINFORMASJON

Per Serving

karbohydrater
56.3 Grams
Energi
523.1 kilokalorier
fett
21.8 Grams
Protein
20.5 Grams