Varm opp oljen og stek løk, gulrot, selleri, hvitløk og sopp i 5-10 minutter. Tilsett de resterende ingrediensene unntatt kjøttdeigen og kok i 15-20 minutter til sausen har tyknet.
INGREDIENSER
1 pk Hälsans Kök Vegan Sojafarse (300g)
400 g spaghetti
400 g hakkede tomater
200 g sopp i skiver
2 store gulrøtter, finhakket
1 stor løk, finhakket
1 stangselleri, finhakket
3 hvitløksfedd, finhakket
50 g revet italiensk ost eller vegansk alternativ
2 ss tomatpuré
2 ts gjærekstrakt
2 ss olivenolje
25 g ferske basilikumblader
Liten klype muskat
Nykvernet sort pepper
VEGETAR BOLOGNESE
Leter du etter et vegansk alternativ til en ekte familieklassiker? Prøv vår shout out til en vegansk spaghetti bolignose med vår fars laget på soyabønner.
Fremgangsmåte
1. kutt og stek grønnsakene
2. kok pastaen
Legg pastaen i en stor kjele med kokende vann og kok i henhold til instruksjonene på pakken. Hell av, men reserver 3-4 ss av kokevannet.
3. Tilsett vegansk fyll
I mellomtiden rør kjøttdeigen inn i tomatsausen og varm den opp i 3-4 minutter. Tilsett litt av pastakokevannet om nødvendig.
4. smak og server
Server toppet med ost og basilikum.
ERNÆRINGSINFORMASJON
ERNÆRINGSINFORMASJON
Per Serving
karbohydrater
101.3 Grams
Energi
691.1 kilokalorier
fett
15.1 Grams
Protein
36.9 Grams