Bland oljen med cajunkrydder og mariner filetbitene. Varm opp en stekepanne og stek filetbitene i henhold til instruksjonene på pakken til de er gyldenbrune.
INGREDIENSER
1 pk Hälsans Kök Filet Pieces (320g)
125 g kidneybønner
125 g mais
1 avokado
2 paprika
2 tomater
100 ml rømme
4 gulrottortillaer (eller annen vegetabilsk tortilla)
1 ss cajun krydder
1 ss fersk koriander
3 ss plantebasert olje
VEGETAR TACOS MED FILETBITER
Vegetarisk meksikansk tortilla med filetstykker for hele familien. Enkel, rask og deilig rett for en travel hverdag.
Fremgangsmåte
1. Mariner og stek filetstykkene
2. kutt grønnsakene
I mellomtiden, tøm bønner og mais for vann. Rens de ferske grønnsakene og skjær i terninger. Bland grønnsakene med maisen.
3. Varm tortillabrødrene
Varm tortillaene i henhold til instruksjonene på pakken.
4. Legg til filetstykker
Varm bønnene med filetbitene de siste minuttene.
5. Samle og server!
Dekk halvparten av en tortilla med Cajun filetbiter-bønneblandingen og dekk med grønnsakssalaten. Pynt med en dæsj crème fraîche og grovhakket koriander og brett tortillaen dobbelt.
ERNÆRINGSINFORMASJON
ERNÆRINGSINFORMASJON
Per Serving
karbohydrater
46.6 Grams
Energi
723.1 kilokalorier
fett
38.7 Grams
Protein
47.4 Grams