Kok pastaen i henhold til instruksjonene på pakken. Hell av vannet og drypp over litt olivenolje.
INGREDIENSER
2 pk Hälsans Kök Sensational Chorizo (4 pølser)
400 g Penne Pasta
250 g cherrytomater
2 aubergine
2 hvitløksfedd
4 ss fersk ricotta
1 ts tørket oregano
1 haug fersk basilikum
olivenolje
salt og pepper
VEGETARISK PASTASALAT
Dette er et utsøkt måltid for en av sommerens mange grillkvelder! I stedet for ricotta kan du også bruke mozzarella.
Fremgangsmåte
1. Kok pastaen
2. Forvarm ovnen og kutt grønnsakene
Forvarm ovnen (eller grillen) til 220 ºC. Skjær auberginen i terninger på 3 cm. Kutt tomatene i halve.
3. Krydre grønnsakene
Finhakk hvitløk og bland med grønnsakene og litt olivenolje, pepper, salt og oregano.
4. Stek eller grill grønnsakene
Fordel grønnsakene på en stekeplate (alternativt legg grønnsakene i en aluminiumspakke på grillen). Stek grønnsakene i ovnen eller på grillen i ca 15 minutter.
5. Stek Hälsans Kök Sensational Chorizo
Stek pølsene i en stekepanne (med litt matolje eller smør) eller på grillen i ca 8 minutter til de er ferdige. Skjær deretter pølsene i biter.
6. Sett sammen retten og server
Bland grønnsakene med pasta, salt, pepper og olivenolje etter smak. Tilsett skivede pølsebiter og pynt med ricotta og fersk basilikum.
ERNÆRINGSINFORMASJON
ERNÆRINGSINFORMASJON
Per Serving
karbohydrater
87.4 Grams
Energi
729.4 kilokalorier
fett
25.8 Grams
Protein
34.8 Grams