Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Pita med schnitzel

Pitabrød med vegetarisk schnitzel

Serving 2 porsjoner
Varighet 15 MIN
Vanskelighetsgrad Lett

INGREDIENSER

1 pakke Hälsans Kök Schnitzel
4 pitabrød
60 g tomater
20 g rødløk
10 g arugula
80 g majones (eller vegansk majones)
Noe harissasaus etter smak (eller søt chili)
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Pitabrød med vegetarisk schnitzel

Dette er den perfekte vegetariske oppskriften du kan lage på få minutter for en rask, men deilig lunsj. Lag det og nyt det med venner og familie!

Fremgangsmåte

1. Stek de vegetariske schnitzlene

Forbered Halsans Kok i henhold til instruksjonene på emballasjen. Skjær den i strimler og disse i halvdeler.

2. Kutt tomater og smør pitabrødet

Skjær tomatene i skiver og rødløken i julienne-strimler. Åpne pitabrød. Fordel vegansk majones i den ene halvdelen og harissasausen i den andre.

3. Fyll pitabrødet med ingrediensene

Fyll med Schnitzels-strimlene, tomat-, løk- og ruccula-bladene. Valgfritt: Merk pitabrød på en grill.

4. TIPS

For å fullføre denne oppskriften og få en sunn og balansert meny, forbered en lett grønnsakstarter for å ta på piknik, for eksempel noen crudités av gulrot, pepper, agurk, etc. med hummus eller en salat. Ha den med et stykke frukt som kan svelges med huden eller som er lett å fjerne.

ERNÆRINGSINFORMASJON

ERNÆRINGSINFORMASJON

Per Serving

karbohydrater
57.2 Grams
Energi
623.6 kilokalorier
fett
30 Grams
Protein
30.2 Grams