Forvarm ovnen til 200 ℃. Skrell og del søtpotetene. Skjær zucchinien på langs i kvarte og deretter i 3 cm store biter.
INGREDIENSER
Vintersalat med veganske kuler
Nyt et deilig vegansk måltid med vår vintersalat med smakfulle veganske baller. Denne enkle, men likevel tilfredsstillende oppskriften kombinerer sesongens grønnsaker, stekt til perfeksjon på et brett, noe som resulterer i en herlig blanding av smaker. Fullpakket med sunne ingredienser er denne vintersalaten et velsmakende og næringsrikt alternativ til hverdagsmåltidene dine.
Fremgangsmåte
Skyll rødbetene og skjær dem i samme størrelse som de andre grønnsakene. Skrell og skjær løken i terninger. Fordel alle grønnsakene på et stort bakepapir og drypp over olivenolje og grovhakket timian. Smak til med salt og pepper.
Stek grønnsakene i ca 20 minutter til de er nesten møre, tilsett deretter vegetarkjøttbollene. Stek bakeplaten i ytterligere 10 minutter. Fordel de blandede grønnsakene på en tallerken og server med de stekte grønnsakene og kjøttbollene.
Hell grønnsakene over salaten og skvis litt sitronsaft på toppen.